Priser (inkl moms)

Sukiyaki 392 kr/pers

Förrätt: Marinerad lax på en bädd av strimlad rättika och omelett
Soppa: Tångconsommé med kycklingbollar och garnityr
Sukiyaki: Entrecote och grönsaker som kokas i en sojabaserad buljong
Pickles: Senapsmarinerad aubergine och lättsaltat gurka
Ris
Dessert: Skuren frukt med glass


Mizutaki 409 kr/pers

Förrätt: Marinerad lax på en bädd av strimlad rättika och omelett
Soppa: Misosoppa med tofu och wakamealger
Mizutaki: Kyckling och grönsaker som kokas i tångbuljong och doppas i ponzu-sås
Pickles: Marinerad aubergine och lättsaltat gurka
Ris
Dessert: Skuren frukt med glass


Shabu-shabu 420 kr/pers

Förrätt: Marinerad lax på en bädd av strimlad rättika och omelett
Soppa: Tångconsommé med kycklingbollar och garnityr
Shabushabu: Entrecote och grönsaker som kokas i tångbuljong och doppas i två såser
Pickles: Marinerad aubergine och lättsaltat gurka
Ris
Dessert: Skuren frukt med glass


Copyright Musashi